КОММУНТЕХ 2019

КОММУНТЕХ 2019

Шановні партнери, клієнти, друзі! Запрошуємо вас відвідати корпоративний стенд підприємства АТІЛОС на міжнародній виставці  "КОММУНТЕХ 2019". Виставка відбудеться з 5-го по 7-е листопада в Міжнародному виставковому центрі (М. Київ, Броварский пр-т, 15, ст. метро «Лівобережна»).

На стенді нашого підприємства буде представлено:

  • Світлофори та технічні засоби управління дорожнім рухом
  • Світильники
  • Сучасні рішення стосовно Дорожних знаків та інше.

Під час виставки відвідувачі стенду Підприємства АТІЛОС зможуть поспілкуватись з нашими фахівцями, та отримати необхідні консультації стосовно оптимальних інженерних рішень по осучасненню світлофорних систем і оновленню систем освітлення , а також обговорити технологічні аспекти примінення відповідного обладнання  в конкретних умовах та проектах. Зацікавленим особам та спеціалістам підприємств ЖКХ будуть запропоновані всі необхідні консультації, будуть надані всі інформаційні та технічні матеріали по продукції нашого підприємства.

Виставка КОММУНТЕХ є важливою подією для всіх працівників Житлово-комунальної сфери. Кожного року це міроприємство відвідують представники Державних органів, Інвестори та Керівники комунальних підприємств різного напрямку діяльності. Головна направленість цієї виставки - забезпечення комфортного життя всім мешканцям як маленькимх містечок і сіл, так і великих Мегаполісів. Всі учасники і відвідувачі цього Форуму обговорюють найрізноманітніші проблеми, з якими повсякденно зіштовхується населення наших міст і сіл. Ця Виставка проводиться не перший рік і її проведення дає можливість забезпечити стрімкий розвиток  новітніх технологій в комунальній сфері, а також дає можливість лідерам ринку спілкуватись і презентувати свої новітні розробки і ефективно демонструвати переваги впровадження сучасних технологій.